Ангел Каралийчев

Кристъл Палас – Куинс Парк Рейнджърс 14/03

Кристъл Палас срещу Куинс Парк Рейнджърс – класически мач за „шест точки“. На 14 март от 14:45 ч. не е за изпускане в ефира на Диема Спорт столичното дерби между Кристъл Палас и Куинс Парк Рейнджърс. Двубоите между лондонски отбори носят специална емоция и са обвити в ореола на непредвидимост.

Кристъл Палас бе стабилизиран от назначаването на Алън Пардю за нов мениджър на клуба в началото на година и направи солиден рейд нагоре в класирането, отдалечавайки се от зоната за изпадане. Клубът обаче далеч още не е гарантирал оцеляването си и три точки срещу един от преките съперници в тази борба биха имали още по-голяма тежест от защитаването на градската чест. Не случайно двубои като този са известни като мачове за „шест точки”.

В Куинс Парк Рейнджърс също имаше треньорска промяна и новият човек на поста Крис Рамзи вече успя да вдъхне свежи идеи и чувство на увереност в играта на момчетата си, така че отборът може и да не е обречен във визитата си на „Селхърст Парк“, въпреки че е с най-лошия актив като гост в дивизията.

Прогноза: 1 Познат

Author Ангел Каралийчев

Published on 01 януари 1970, last edit on 01 януари 1970