Ангел Каралийчев

Унгария – Гърция 29/03

Маджарите посрещат Гърция в много важен мач и за двата отбора. Победа за домакина ще ги доближи до така мечтаното място на голямата сцена на Европа. Победата пък за госта е без алтернатива. Мачът на сезона за гърците които са много хубав отбор, но бяха разбити от Раниери и напускането на Сантос.

Статистиката и очакванията на букмейкъри са за малко голове, но аз ще рискувам с поне 3 гола в този мач. Унгария имат много добри играчи които през тази кампания са решили да радват нацията си като само липсата на опит ги лиши и от победа над Северна Ирландия. Джуджак, Гера, Салай и Ловереншииш са само част от класата в предни позиции които ще имат задачата да зарадват феновете на стадиона в Будапеща.

Гостите от своя страна също имат аргументи за отбелязване на гол и победа в този мач. Нов треньор с изключителен опит в Гърция и по света с авторитет пред фенове, играчи – легенда. Футболистите които играят в Италия , Германия и най-класните отбори в Гърция.

Класата на играчите е без спор и със сигурност имат големи шансове срещу Унгария още повече, че им трябва победа и само победа за да имат шанс а Унгария няма да ги гледа. Надявам се само да не се бавят много и мача да се отвори рано.

Защитата на Гърция е много корава но за 1ви мач заедно с новия треньор не ми се вярва да остане суха мрежата, а младостта в отбора и желанието за успехи у Анастасиадис , Коне, Фецфацидис и Таксидис могат да вкарат 2 гола. Оувър от мен. Успех!

Прогноза: Над 2.5 Загубен

Author Ангел Каралийчев

Published on 01 януари 1970, last edit on 01 януари 1970