Ангел Каралийчев

Монако – Сент Етиен 03/04

Монако посреща Зелените от Сент Етиен в един от най-важните си мачове до края на сезона в първенството. Монегаските са в префектна позиция за атака на местата даващи право на участие в Шампионска лига като са само на 6 точки от 1вия ПСЖ и имат мач по-малко. Освен това оставащите им мачове до края на сезона не са толкова страшни и мисля че имат шанса да се борят дори за 1вото или най-малко 2рото място.

Гостите от своя страна също се представят много добре станаха постоянни в изявите си като миналия сезон така и този са доста добър отбор. Монако обаче разполагат с по добрите футболисти, по опитни и качествени или поне на хартия. Монако трябва да изиграе 3 мача за 1 седмица, преди мача с Юве като първите 2 са домакинства именно на Сент Етиен и Монпелие два силни отбора.

Мисля, че Монако ще направят всичко по силите си за да вземат максимално точки от този 1ви предстоящ мач докато са още свежи, 2рия мисля че ще го спечелят с рутина и класа а за третия следващата седмица ще се надяват на добро развитие и късмет защото най-вероятно ще са с по прибран състав и с 1 мисъл повече за Ювентус. Караско, Бербатов и Марсиал са доводите ми за попадения на сметката на Монако, и се надявам да отбележат по-вече от колкото допуснат. Сент Етиен не са толкова страшен отбор и е много голям шанса да загубят.

Прогноза: 1 Загубен

Author Ангел Каралийчев

Published on 04 февруари 2015, last edit on 04 март 2015