Ангел Каралийчев

Уест Хям – Манчестър Юнайтед 08/02

Уест Хям прегоряха в последния си мач срещу Ливърпул, което се очакваше изхождайки от слабия мач който изиграха срещу Бристол. Като цяло отборът върви във възходяща линия откакто се завърна в елита на Англия. Гостите в този мач са фаворитът на букмейкърите както и моят, въпреки че отборът е доста непостоянен и не може да се очаква от тях да вземат мача на 100%. Манчестър играят много силно в не-малки периоди от мачовете си, като създават вихрушка от атаки пред противника.

Чуковете без никакво съмнение ще проспят голяма част от мача по нареждане на Сам и ще се защитават което е добро дошло за дяволите. Мисля,че по можещият отбор е този от Манчестър и въпреки множеството проблеми които се забелязват в играта им ще се опитат да зарадват феновете си и да запишат важни 3 точки които ще ги отдалечат от толкова много отбори намесени в битката за Шампионска лига.

Алардайс е не известен с офанзивната си тактика особено срещу големите, класните отбори и въпреки наистина многото идеи които реализират в преден план отзад не са толкова стабилни със тромавите си защитници. Класата на Манчестър е безспорна и аз мисля да рискувам с победа за госта. Не искам да ви убедя да играете за тях както казах не са толкова добри, но мисля че ще се възползват от грешките които съперника им допуска всеки мач и ще отбележат по-вече голове от чуковете. Нови 3 точки за ВанГал и момчетата от Манчестър. Успех

Прогноза: 2

Author Ангел Каралийчев

Published on 02 юни 2015