Ангел Каралийчев

Палермо – Милан 04/04

Палермо посреща Росонерите на доста негостоприемния си стадион, където Розовите правят масиран домакински натиск и са подкрепяни страстно от феновете си. Предишният мач между тези два отбора завърши с победа за Палермо в един много странен и скучен мач. Милан през този сезон са пълно разочарование, но мисля че в края на сезона ще играят доста по добре от тези мачове, в които се издъниха.

Естествено, че футболисите на Милан могат да ме опровергаят и да продължат със слабите си игри и срама за феновете. Аз мисля че Палермо нямат шанс в този мач и най-вероятно ще загубят. Статистиката и наблюденията ми над Миланския гранд обаче ме задължават да включа и равния в този мач, защото 1 на 1 е доста възможен резултат. Розовите от Сициля обаче нямат достатъчно аргументи за победа над Милан спред моето виждане и още повече, че Червено-черните трябва да си върнат за загубата от Палермо и да ги бият.

Менез, Хонда и Дестро са вариантите за гол пред Милан, докато домакина не разполага със изявени звезди в дефанзивен план които да спрат горе споменатите играчи.

Прогноза: 2 Познат

Author Ангел Каралийчев

Published on 04 март 2015, last edit on 04 април 2015